Matilda Ottosson

Anonymous

User

0
1

1
votes

Activio pulsspinning system

Hej!

Vi på Gym & Motion i Åkersberga Centrum har ert system för vår pulsspinning. På skärmen där alla pulsmätare syns för deltagarna så stämmer ej färgerna överens med pulszonerna.

Något är alltså fel, har ni någon support som kan hjälpa oss med detta?

Mvh Matilda Ottosson Gym & Motion Stationsvägen 23, 18450 Åkersberga

08-540 203 03

Email: matilda@gymomotion.se

Official Answer
photo Employee
Anonymous Posted 3 years ago

Hej Matilda,

Jag har bett våran supporttekniker att kontakta er och se om han kan lösa problemet.

Dock skulle jag vilja att ni kontrollerar VGA kabelkontakten som går till projektorn och systemet inte sitter löst, det är möjligt att kabelkontakten är glapp och skapar skuggbild och fel visning av färgerna på mätarna.

Hälsningar

Adam