photo

William S

shared this problem
4 months ago

Employees Involved

photo

Peter Svensson

Official Representative

Statistics

0
Comments
1
Views

Relates to

Share

1
votes

App Crash efter 20 minuter och pulsband som visar 100% av maxpuls hela tiden.

Appen (android) krashar efter att man kört ett program i 20 minuter och pulsen är 100% trots att jag vilar.

Official Answer
photo Employee
Peter Svensson Posted 4 months ago

Skicka ett mail till support@activiofitness.com med en förklaring av problemet samt serienummer på ditt pulsband, typ av mobil samt android version.

Leave Comment

photo

Attach files...

The file must be a jpg, gif, png, bmp, ico, pdf, doc, rtf, txt, zip or rar no more than 200M