Ann-kristin Ekström

2
1

1
votes

class designer

jag behöver ha tillgång till class designer då jag jobbar för fitness24seven som instruktör gick kurs för Jim Berg.mitt användarnamn är ankiekstrom tack på förhand

Official Answer
photo Employee
Magnus Posted 2 years ago

Hej, fyll i formuläret på http://www.myactivio.com/vt för tillgång till Class Designer, tack!

Add Comment

Comments (2)

photo
1

Kommer det mulighet for å få program laget i class designer fra andre brukere?

photo Employee
1

Inte i dagsläget, men det kan hända att det införs framöver men inget är ännu planerat för detta