1 year ago

0
1

1
votes

Endast pulskurvan på skärm, inga pulsklockor visas

Vi har ert system i vår spinning lokal. Vid vissa tillfällen syns inte pulsmätarna/klockorna på skärmen (där alla pulsmätare syns för deltagarna) utan endast en stor pulskurva över passet visas. (Kurvan bruka ligga överst på skärmen och varje deltagares pulsmätare under kurvan).

Official Answer
photo Employee
Peter Svensson Posted 1 year ago

Detta beror på hur ni skapat den pulskurva som används, kontrollera kurvan i class designer och ta där bort den lilla markören som ser ut som en liten klocka, uppdatera sedan pulskurvan och ladda ner den på nytt. Vid ytterligare problem så skicka ett mail till support@activiofitness.com