Micael Jönsson

9
1

3
votes

Jag kan inte para ihop Activio Smart Belt med min Google Nexus 6P Android version 6.0.1. Jag har följt era instruktioner till punkt och pricka och tom

Jag kan inte para ihop Activio Smart Belt med min Google Nexus 6P Android version 6.0.1. Jag har följt era instruktioner till punkt och pricka och tom. bytt batteri i bältet. Trots detta får jag "Can not find heart sensor" som medelande i Activio appen.

Official Answer
photo Employee
Magnus Posted 2 years ago

Hej, det var tråkigt att höra. Tyvärr verkar det vara ett allmänt problem just nu med Android 6 och BLE (Bluetooth Low Energy), som är den teknik vi använder.

Tydligen måste "Location" / "Plats" vara aktiverat för att Bluetooth-scanningen för BLE ska fungera överhuvudtaget i Android 6.

Alltså pröva att stänga av appen helt (inte bara lägga den i bakgrunden utan döda den helt) gå till telefonens inställningar, välj "Location" / "Plats" och slå på det. Pröva att scanna efter detta, bandet måste även vara startat så att lampan på framsidan lyser grönt i en sekund.

Men även med det aktiverat verkar många uppleva problem med Bluetooth Low Energy generellt. Android 6 är så pass nytt så vi har ännu inte uppdaterat vår app för detta och vi har ingen officiell support ännu för Android 6.