myself

shared this question
9 months ago

0
1

1
votes

logga in på spinningpasset

1 jag går sedan länge på spinning activiopass och har då enbart knappat in min maxpuls

2 nu har jag registrerat mig på er sida och skaffat ett nickname

3 loggar jag in med mitt nickname innan jag knappar in min maxpuls före passet ?

Official Answer
photo Employee
Peter Svensson Posted 9 months ago

När du skapat ett username på myacticio.com så har du då också fyllt i din maxpuls, så när du kommer till ditt gym så trycker du på knappen som heter Logga in med profil, kan även ha namnet Profil. Tryck sedan på Anslut Profil och fyll i dina inloggnings uppgifter (samma som till myactivio.com) och tryck på Anslut därefter så trycker du på Spara

För att logga in med profilen så trycker du återigen på Logga in med profil och anger ditt användarnamn som då dyker upp i listan, markera ditt namn och tryck ok följ sedan instruktionerna på skärmen