Patrik Kristoffersson

2
1

1
votes

Myactivio i spinningsal hittar ej "egna myactivio pulsband"

Har ett flertal kunder inkl mig själv som köpt Egna activio pulsband, men nu hittar systemet ej pulsbanden. Dvs inget visas från projektorn. I appen på telefonen så funkar pulsbanden. Fitness24seven lilla torg gäller detta på.

Official Answer
photo Employee
Magnus Posted 2 years ago

Hej,

Det ska fungera att använda Activio Smart Belt med både Activio-systemet och en app samtidigt. Bandet innehåller en dual-radio som dels fungerar med Activio-systemet och dels med Bluetooth Smart för mobiler. Pulsen sänds ut på bägge radiorna samtidigt.

Så om det inte fungerar i Activio-systemet, säkerställ först att pulsbandets ID (fortfarande) är inlagt på personens profil på systemet och att bandtypen är vald till "Smart Belt". För mer info se här: support.activiofitness.com/knowledge-base/article/create-a-local-user-profile

Testa att logga in bandet på Activio-systemet utan att vara ansluten till en app: support.activiofitness.com/knowledge-base/article/login-with-your-activio-smart-belt

När detta fungerar och pulsen visas på den stora skärmen så pröva att ansluta bandet till appen också (para ihop bandet först etc.).

Add Comment

Comments (2)

photo
1

Det verka bero på att man kan inte vara kopplad til appen telefonen och myactivio i salen samtidigt. Så det funkar om man bara har pulsbandet kopplat till salen, så glöm denna post :)

photo Employee
1

Patrik Kristoffersson wrote:

Det verka bero på att man kan inte vara kopplad til appen telefonen och myactivio i salen samtidigt. Så det funkar om man bara har pulsbandet kopplat till salen, så glöm denna post :)
Det stämmer inte, se svaret ovan.