Lena Hedin

3
1

2
votes

Profile will not download to gym computer

Har skapat ny (puls)profil i Class Designer. Men den visas inte på datorskärmen utanför spinsalen när jag loggar in och ska trycka på start. En ruta med text "Profiles that not will download to gym computer" visas i Class Designer. Har sedan tidigare skapat profiler och det har funkat. Vad är problemet? Hur löses det?

Official Answer
photo Employee
Magnus Posted 2 years ago

Hej, för att hjälpa dig snabbare behöver vi lite mer information:

• Vilket gym avser denna fråga?
  • Är det när du trycker på Download profiles, skriver in ditt användarnamn och lösenord och trycker på Downlod-knappen som du får ett meddelanda?
  • Eller får du ett meddelande direkt när du går in på Class Guide för att välja en profil i listan? Säger meddelandet något om "Activio License"?

Add Comment

Comments (3)

photo
1

• Friskis&Svettis Jönköping
  • En svart liten ruta visas en kort stund när jag trycker i menyraden på Class Designer i hemmadatorn.
  • På gymets dataskärm är jag redan inloggad (har sedan tidigare profiler i min lista). (Har inte tryckt på någon Downlod-knapp.) Tidigare profiler visas automatiskt i listan efter att jag skapat dom i hemmadatorn.

photo Employee
1

Lena Hedin wrote:

• Friskis&Svettis Jönköping
  • En svart liten ruta visas en kort stund när jag trycker i menyraden på Class Designer i hemmadatorn.
  • På gymets dataskärm är jag redan inloggad (har sedan tidigare profiler i min lista). (Har inte tryckt på någon Downlod-knapp.) Tidigare profiler visas automatiskt i listan efter att jag skapat dom i hemmadatorn.
Hej,

Ok, om vi förstår er rätt så har ni skapat en eller flera nya pulsprofiler i er webbläsare med Class Designer (hemmadatorn). Dessa vill ni nu använda på gymmets dator med Activio. Då behöver ni ladda ner profilerna på nytt för att uppdatera listan, de laddas inte ner automatiskt när ni skapat nya.

På gymmets dator, gå in på sidan där ni ser ert användarnamn och kan välja era profiler (Class Guide), tryck på knappen Download, skriv in användarnamn och lösenord och tryck "Download". Nu laddas alla era profiler ner på nytt, inklusive alla nya skapade. Sedan fortsätter ni som vanligt.

Hej!

Nu funkar det. Tack för bästa support!