jonas öman

shared this question
4 years ago

Anonymous

User

0
1

1
votes

Pulsbälte

I try in swedish

Hej.

har precis köpt ett nytt pulsbälte.

Jag har några frågor.

Varför lyser det ett fast rött sken från pulsmätaren?

Varför finns det ingen gummitätning (o-ring) under batteriluckan?

Jag har följt era instruktioner, får inte kopplingen till Iphoneappen att fungera.

När jag loggar på myactivio från appen händer ingenting?

Vänlig Jonas Öman

Official Answer
photo Employee
Anonymous Posted 3 years ago

Hej,

Varför lyser det ett fast rött sken från pulsmätaren?

Färg koderna innebär följande saker på pulsmätaren:

• Rött: Pulsmätaren stängs av
  • Grönt: Pulsmätaren sätts på
  • Blå: Pulsmätaren gå i bluetooth läge

Varför finns det ingen gummitätning (o-ring) under batteriluckan?

Normalt ska pulsmätarna ha o-ringar, och vi kommer förse alla som har köpt Activio smart belt få ett kit med o-ring och batteri, detta görs genom att kontakta Activios Support på mejladressen support@activiofitness.com.

I dagsläget har de flesta smart bältena fett som skydd mot vatten istället för o-ringar.

Jag har följt era instruktioner, får inte kopplingen till Iphoneappen att fungera.

Vi har få anmälan på att pulsbanden inte fungerar, och i de flesta fall har det berott på att telefonen inte haft stöd för Bluetooth low energy.

iPhone från 4s och senare har stöd för Bluetooth low energi, och de flesta nya Android telefoner.

När jag loggar på myactivio från appen händer ingenting?

Syftet med inloggningen med appen är att kunna spara din träning på myActivio och sedan logga in på myActivio och följa din resultat.

I framtida versioner av appen kommer du få möjligheten att se din träningskurva direkt i appen.