Ylva Bergdahl

0
1

1
votes

Pulsmätaren visar över 100% i vila

Hej! Har haft ett fungerande pulsband sedan inköpet i maj och använt det regelbundet 1-2 gånger i veckan. Har kört med både Xperia Z5 och Xperia Z1 Tablet. Sedan en månad tillbaka beter sig mätaren väldigt oberäkneligt och "slår i taket direkt", ligger över 90% när den verkliga pulsen är i vila.

Jag har provat nytt batteri i bältet, slagit av/på Bluetooth, ominstallerat appen, startat om telefonen, men fortfarande samma beteende.

Jag önskar göra en reklamation. Hur går jag tillväga?

Mvh Ylva Bergdahl

Official Answer
photo Employee
Magnus Posted 2 years ago

På er felbeskrivning låter det som att det är det elastiska elektrobandet som orsakar de felaktiga värdena. Detta kan vi skicka er ett nytt kostnadsfritt.

Var god kontakta vår support direkt på: support@activiofitness.com och för snabbare hantering ange:

• Pulsbandets (modulens) serienummer, står på baksidan
  • Inköpsställe
  • Inköpsdatum (maj)
  • Ert namn
  • Adress som ni vill få ersättningsband skickat till
  • Klistra in er felbeskrivning enl ovan.

Comments have been locked on this page!