Lars Bark

shared this question
1 year ago

1
1

Share

Tags

1
votes

Skärmsläckare går igång efter uppdatering till nya utseendet. IPhone 6

Skärmsläckaren går inte att inaktivera när jag har appen igång. Jag har provat de inställningar som finns i appen och har letat i IPhone-inställningar efter någon inställning som gör att jag kan inaktivera skärmsläckaren. Jag har dock inte hittat något.

Är det en bugg i appen? Jag har en kompis som har samma problem med sin IPhone 7.