0
1

2
votes

Smartbelt och app

Har parat ihop smartbelt och app, men appen klyddar. Den sparar inte mina pass, får felmeddelande och appen stängs av. Igår startade jag den och det gick att spara men registrerade inte mina hjärtslag...

Hjälp!

Official Answer
photo Employee
Peter Svensson Posted 2 years ago

Skicka ett mail till support@activiofitness.com med kontakt uppgifter, samt uppgifter som ID på ditt smartbelt vad du har för mobil märke samt modell, ditt myactivio id. Efter det så kommer supporten att undersöka saken och återkomma till dig.