Thomas Nilsson

4
1

1
votes

Telefon till pulsband fungerar inte längre

Vad ska man göra när två pulsband lagt av med två dagars mellanrum, både mitt eget och dotterns går inte att få kontakt längre med telefon och pulsband.

Har provat ominstallera appen

Har provat att byta batterier

Har provat andra telefoner

Det blir ingen färg på pulsbanden när man försöker para ihop?

Bägge fungerade bra för några dagar sedan

Official Answer
photo Employee
Magnus Posted 3 years ago

Hej, när du startar bandet, d.v.s. håller i elektroderna med händerna, lyser en grön diod på framsidan av modulen i 1-2 sekunder? Även om du tar ut batteriet och sätter i det igen ska dioden lysa till en kort stund precis när batteriet trycks in.

Om inget av detta sker låter det som en reklamation. Även om detta sker och du har de problem du beskriver så kan det vara en reklamation som behöver hanteras direkt av vår support.

När du felsökte och bytte telefon etc, stängde du även av Bluetooth på telefonen och satte på igen, ibland är det telefonens Bluetooth som hakar upp sig. Vilka telefonmodeller testade du med?

För reklamation maila: support@activiofitness.com med serienummer på pulsbanden, namn och inköpstillfälle.

Add Comment

Comments (4)

photo
1

Nej, ingen diod lyser när man sätter i eller tar ur batterier.

Vet inte vad du menar med elektroderna, men är det de som sitter på själva bandet man har på sig så händer det aldrig något

Telefonerna är

LG G4 - Fungerande med denna för några dagar sedan.

LG G3 - Har den ibland och har aldrig varit problem innan

Nexus 4 - Inte provat med denna innan men gjorde det som sista utväg

Alla telefonerna har fått

App ominstallerad - Även stängt av app via Inställningar för att se om den gick att få igång då

Telefonerna har blivit omstartade flera gånger

Bluetooth av och på flertal gånger.

Tre olika batterier provade.

Hur kan detta hända med två olika pulsband samtidigt?

photo Employee
1

Var god maila support@activiofitness.com och uppge serienummer (från baksidan av modulerna), ert namn och inköpstillfälle så löser sig detta nog med garantin.

photo
1

Pulsbandet utbytta mot nya. Nu fungerar det igen

photo
1

En fråga till angående utbytta pulsband. Kan det verkligen stämma att batteriet som medföljer bara ska hålla i fem timmar? Fick byta det redan och nu fungerar det igen.