Rolf Eriksson

photo

Michael Jansson

2
1

1
votes

Utloggad

Är nollad på skärmen när jag har loggat in efter en stund så försvinner min innloggning dvs pulsen ock% är nollad

Official Answer
photo Employee
Michael Jansson Posted 2 years ago

Hej Rolf!

På vilken anläggning upplever du detta fenomen?

Som standard loggas man ut efter 5min utan registrerad puls. Kan det vara detta du upplever? Det är lätt hänt att detta sker när man loggar in innan man byter om, och när man sen kommer tillbaka är man utloggad.

/ Activio Support

Add Comment

Comments (2)

photo
1

Friskis Väsby händer detta men jag loggar in och sedan sätter mej på cyckel får ingen pulsmarkering blir sedan utloggad efter ca 5 min vad gör jag för fel

photo Employee
1

Hej!

Upplever du detta varje gång och med flera olika pulsband?

Fukta gärna pulsbandet lite när du sätter det på kroppen. Detta för bäst funktion och väcka bandet från sin vila.

/ Activio Support